FIRMANTES

COCINEROS

Oriol Rovira, restaurant Els Casals – Sagàs (Berguedar)

Santi Santamaria, restaurant Can Faves – Sant Celoni (Vallès Oriental)

Joan M. Ribas, restaurant Melba – Vic

Lola Puig, restaurant El Fort – Ullastret (Empordà)

Enric Millà, restaurant El Dien, Vallfogona de Balaguer (La Noguera)

Artur Martínez, restaurant Capritx – Terrassa (Vallés Occidental)

Mercé Camins, Casa Mercè – Fontdepou (La Noguera)

Arturo Rafel Prat, El Pigal – Llessui (Pallars)

Albert Mendiola, Bar Mut – Barcelona

Luca Meneggatti, Bar Mut – Barcelona

Gabriel Faggetti, Bar Mut – Barcelona

Jaume Sanz, Loidi -Barcelona

Lander Ganzo, L’Hortet – Barcelona

Alfons Bach, Bar Mam i Teca, Barcelona

Ferran Sancho, restaurant Rossegall – Vilanova i la Geltrú (Garraf)

Núria Lucas, restaurant Negrefum – Vilanova i la Geltrú (Garraf)

José Luís Amate, Hospital Sant Antoni Abat – Vilanova i la Geltrú (Garraf)

Pedro López, restaurant Pic-nic – Sitges (Garraf)

Belén València, restaurant Pic-nic – Sitges (Garraf)

Valentí Mongay, restaurant La Salseta – Sitges (Garraf)

Alejandro Guzmán – Cuiner, membre d’Slow Food Barcelona-Váquez Montalbán

ASSESORES GASTRONÓMICOS

Marina Dunyach (Gallecs , Vallés Oriental)

PROFESSIONALS DE LA SALUT

Roman Galimany – Bioquímic, farmacèutic i president executiu Hospital de Valls

PROFESIONALES DE LA AGRICULTURA

Josep Pàmies, pagès – Balaguer

Pep Riera, pagès – Mataró

ACADÉMICOS

Enric Tello – Catedràtic del Departament d’Història i Institucions Econòmiques de la UB

Jose Ramon Olarieta – Doctor Enginyer Agrònom i professor de la UdL. Membre de ‘som lo que Sembrem’

Miquel Vallmitjana – Biòleg i Doctor en Biotecnologia. Membre de ‘Som lo que Sembrem’

Arcadi Oliveras – Catedràtic d’Economia de la UAB i president de Justícia i Pau

SECTOR ASOCIATIVO

Javier Guzmán – Director de Veterinaris Sense Fronteres

Anuncios
A %d blogueros les gusta esto: